Saturday, February 16, 2013

BUKU BELAJAR GITAR CARA PANTAS

alam sejahtera,

Bukankah ianya menarik jika anda dapat memainkan apa sahaja lagu kegemaran anda menggunakan gitar dengan mudah?
Bayangkan situasi ini...
Anda mendengar lagu terbaru band atau artis kegemaran anda di radio dan anda pun berfikir "best juga lagu ni..." anda pun segera mencapai gitar dan terus bermain lagu tersebut!
 
Tidakkah anda teringin untuk memiliki kemahiran sebegitu?
Mungkin juga anda berminat untuk menubuhkan band anda sendiri ataupun anda berhasrat untuk menulis lagu (untuk ditujukan kepada yang tersayang?).

Walau apa pun keinginan anda, kemahiran bermain gitar merupakan satu bakat yang sangat menarik untuk dimiliki.Tak lupa juga ianya sangat cool (",) 

  Tetapi Untuk Mahir Bermain Gitar Ada Kos Yang Perlu Anda Tanggung

  Saya tidaklah pandai sangat dalam matematik tapi apa salahnya kita cuba buat kiraan kos secara kasar yang diperlukan untuk mempelajari gitar di kelas muzik.
  Katakan anda hanya mendapatkan gitar yang paling murah dan belajar di sebuah kelas muzik di bandar;

  Anda secara kasarnya perlu membayar lebih daripada RM200 pada bulan pertama untuk belajar di kelas gitar dan lebih dari RM100 pada tiap-tiap bulan.
  Ini tidak termasuk dengan kos tersembunyi seperti parking, tol (jika ada), saman (jika kena) dan yang paling penting sekali masa yang anda gunakan untuk ke kelas muzik.

   Bagaimana Kalau Saya Katakan Ada Alternatif Lain Untuk Anda Mahir Bermain Gitar Tanpa Perlu Mengeluarkan Banyak Wang?

   Janganlah buat muka terkejut sangat. Tapi memang betul!
   Anda tidak perlu mengeluarkan wang pada tiap-tiap bulan untuk kekelas muzik, tidak perlu membelanjakan $$$ untuk minyak, tol atau perkara-perkara lain dan anda juga tidak perlu menghabiskan masa anda berada di jalan raya untuk ke kelas muzik.
   Menarik bukan?


   Sekarang bayangkan anda mempunyai cikgu muzik peribadi 24 jam di rumah yang dapat mengajar anda langkah demi langkah cara-cara, tips dan latihan untuk anda mahir bermain gitar dengan lebih pantas.
   Saya yakin anda teruja!
   Jika anda ke kelas muzik anda hanya akan diberi tunjuk ajar selama satu atau setengah jam sahaja dalam seminggu. Adakah anda rasa itu cukup untuk anda mahir bermain gitar dengan cepat?
   Pastinya tidak.
   Malah apabila anda pulang kerumah anda akan terpinga-pinga. "Eh apa aku nak buat sekarang?" Jadi anda terpaksa menanti kelas muzik seterusnya untuk belajar balik semula.
   Kami fahami masalah anda sebab itulah kami menyediakan solusi mudah buat anda agar anda dapat mahir bermain gitar dengan cepat.

   Memperkenalkan


   Share Share entry ini di Facebook

   No comments :