Belajar buat Baju Kurung & Melayu STEP-BY-STEP (Panduan Lengkap)

Belajar buat Baju Kurung & Melayu STEP-BY-STEP (Panduan Lengkap)

Thursday, December 27, 2012

[GAMBAR] Kemarahan Pemilik Proton PREVE Kerana Kualiti Teruk


Berikut adalah gambar-gambar seorang pemilik Proton Prevé yang marah kerana kualiti Proton Prevé teruk, kerana kereta beliau mengalami kerosakan iaitu enjin Proton Prevé telah bocor, walau kini Proton telah memberi 5 tahun jaminan tetapi kualiti Proton Prevé masih lagi meragukan.



Share Share entry ini di Facebook

5 comments :

TechKini.com said...

Sungguh memalukan... Sepatutnya kereta Malaysia sudah boleh bersaing dengan kereta luar selepas 3 dekad. :(

-> ❤ TechKini.com

Anonymous said...

haizz.. bro cerita ni da lama da.. perlu ke nak bngkit sampai bila2.??
ak pakai preve da 5bln ok jer...

Anonymous said...

saya antara owner terawal Proton Preve. Tak pernah ada masalah besar2 macam dalam gambar 'muzium negara' ni. problem camni cume 1 dalam 1000 je.

Anonymous said...

honda accord pun ade yg lekat2 kertas mcm ni?xnk post? xnk la, psl honda, segan woo, dlm dunia ni proton je ade masalah ;-p

Anonymous said...

farhan,tlg jgn jd bodoh sgt dgn menyiarkan cite lame,kete lain pun ade je masalah,nape x post kan gak?