Belajar buat Baju Kurung & Melayu STEP-BY-STEP (Panduan Lengkap)

Belajar buat Baju Kurung & Melayu STEP-BY-STEP (Panduan Lengkap)

Saturday, May 12, 2012

Ustaz Azhar kata haram sambut Hari Ibu. Kenapa?

Korang dengar video ceramah Ustaz Azhar kat bawah..saya baru tau ni.. kalau nak sambut hari ibu dan nak kasi ucapan pada ibu kita kenapa nk tggu setiap 13 Mei kan..hari2 lain pun boleh...jadi renung2 kan selamat beramal..


Ustaz azhar mengatakan haram sambut hari ibu kerana sejarah hari ibu disambut itu berasal dari sambutan kristian tanda penghormatan kepada Mother Of Churh iaitu ketua segala gereja.


(Sila Sebarkan, bagi yg Islam)

Share Share entry ini di Facebook

No comments :