Saturday, February 4, 2012

Lagi Lelaki Paling Cantik Di Dunia, Kalahkan Ratu Perempuan!


Kita semua kerap mendengar wanita sahaja yang cantik. Tetapi kali ini tentang lelaki paling cantik di dunia.  Treechada Petcharat atau nama perempuannya Nong Poy Treechada adalah seorang lelaki. Lahir pada 1984. Nong Poy mula rasakan jiwa kewanitaannya sejak dia dibangku sekolah. Hinggakan Nong Poy merasa dirinya lebih sesuai manjadi seorang wanita daripada menjadi seorang lelaki. Apabila berdepan dengan orang tuanya Nong Poy akan berkelakuan seperti seorang anak lelaki. Nong Poy membuat pembedahan kelamin apabila umurnya 17 tahun.

 

Nong Poy pernah memenangi Pertandingan Kecantikan ‘Miss Tiffany‘ pada umur 19 tahun iaitu 2 tahun selepas pembedahan kelamin. Bukan setakat pertandingan kecantikan, Nong Poy juga pernah menjadi Miss International Queen (lady-boy) 2004. Peserta-peserta perempuan yang turut menyertai pertandingan itu malu kerana kalah dengan seorang lelaki. 


     


 


Sangat cantik kan lelaki ini. Kelihatan seperti seorang perempuan cantik yang asli. Jejaka-jejaka disini jangan tergoda cukup. Gambar di bawah ialah ketika lelaki ini berumur 9 tahun. Masih lelaki lagi masa ni.Share Share entry ini di Facebook :)

1 comment :

Anonymous said...

agak2 bile die bsuarakn.. msti kuar suara jntan... hehe.. org yg truja tgok die pn jd tkejut beruk..