Tuesday, January 31, 2012

Kanak-kanak Perempuan Dengan Payudara Yang Mengiurkan?




Dari segi bentuk badan dan rupa ketara umur budak ni masih muda,tapi mungkin disebabkan genetik dia or hormon dia berlebihan kot..tu yang memjadikan dia seksi walaupun di usia anak-anakan..think positive!
korang rasa sebab apa jadi macam tu?ada idea komen lah bagitahu..


Share Share entry ini di Facebook :)

3 comments :

Anonymous said...

peeerrhhh.... ni kalau dah besar camne la rupe dia agaknye...?? ;)

ego_davis said...

bpak dia slalu ramas or isap

Anonymous said...

Ini adalah wanita kerdil