Monday, June 4, 2012

Siapa Sebenarnya Yasmin Hunwick, Trending Di Twitter

Bagi yang sentiasa aktif di Twitter pasti akan perasan tentang trending #Yasmin Hunwick ini. Yasmin Hunwick sebenarnya adalah hanya gadis biasa yang sering ber'tweets' di Twitter seperti kebanyakan gadis-gadis lain. Namun, apa yang menyebakan dia menjadi trending adalah kisah mengenai gambar yang dimuat naiknya pada hari dia meninggal dunia dalam sebuah kemalangan langgar lari.Mungkin ini adalah petanda yang dia akan menemui ajalnya. Selepas kemalangan itu, rakannya telah tweet keadaannya di tempat kejadian.Berikut adalah biodata Yasmin Hunwick yang diambil dari blog kepunyaannya.

Nama Sebenar : Yasmin Johan Eusoffe
Nama Samaran : Yasmin J Hunwick
Tarikh Lahir : 22.2.1995
Asal : Georgetown, Penang
Menetap : Langkawi, Kedah
Status : Yang pasti aku tak kahwin lagi
Seorang yang : periang, tidak suka perkara remeh-temeh, suka berkawan, agak kasar, open minded, pendiam pada mula berkawan tapi akan mula menggila kemudian, pemain piano, catur, arimathical, cheerleader.
Tinggi : 164 cm
Berat : 43.2 kg
Ciri-Ciri Fizikal : Sangat kurus, berdarah kacukan Melayu-Inggeris, berjerawat pasir -..-

Gambar arwah Yasmin Johan ketika hayatnya.


Takziah aku ucapkan buat keluarga Yasmin Hunwick, diharapkan keluarganya terus tabah menghadapi ujian ini. Al-Fatihah aku sedekahkan buat arwah Yasmin, semoga beliau ditempatkan bersama-sama orang yang soleh dan solehah. Cantik orangnya, moga-moga manusia kejam yang telah melanggar lari Yasmin ini akan mendapat hukuman yang setimpal jika tidak di dunia, di akhirat kelak.

Laporan asal : akustressgiler

Share Share entry ini di Facebook

8 comments :

Mesyhta Beto said...

Muka cantik tapi sayang....

Anonymous said...

Salam..
hope admin dapat remove gambar komen twitter tentang arwah.. mcm mendedahkan keaiban arwah..
maaf..

Anonymous said...

Ya Allah.. kesian dia, da xde lagi.. removelah gambar tu, terseksa dia dekat alam kubur.

Anonymous said...

yg dlm twiter tu gambar kawan dia rasanaya

Tukang Kentut said...

takziah buat keluarga arwah.....

zulhilmi tempoyak said...

Al-fatihah...

Anonymous said...

Al-Fatihah buat Yasmin Johan Eusoffe... dia anak pengusaha/pemilik hotel di Langkawi. Hari2 yg hampir kpd kematiannya, dia dikatakan tidak mahu berkongsi bilik tidur dgn adik perempuannya seperti yg disuruh oleh ayahnya. Kerana merajuk dia telah keluar rumah & kemalangan...kesian dia.

Anonymous said...

wajah cantik sebegini tentulah ramai pencinta duniawi yang teringin. Adapun mimpinya mengunyah serangga berbisa seperti kala jengking dan lain2 kotoran seperti ulat adalah tanda ada orang hantar sihir pengasih mau bawak lari