Belajar buat Baju Kurung & Melayu STEP-BY-STEP (Panduan Lengkap)

Belajar buat Baju Kurung & Melayu STEP-BY-STEP (Panduan Lengkap)

Tuesday, May 22, 2012

Gila!!! Gadis Comel Ini Betindik Badan Sambil Tergantung

Takut dan pelik melihat pin yang menyerupai mata kail ditusuk pada bahagian belakang wanita ini. Rupa dah comel, badan pun kira ideal juga tetapi tindik juga yang merosakkan badan yang sudah cukup sempurna tu.

Kita tak tahu apakah tujuan sebenar wanita ini melakukannya, hanya dia sendiri yang tahu. Ini tersangat ekstrim dan menakutkan, tak rasa sakitkah kena tindik macam tu? memang berani gadis ni kan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Share Share entry ini di Facebook

No comments :