Belajar buat Baju Kurung & Melayu STEP-BY-STEP (Panduan Lengkap)

Belajar buat Baju Kurung & Melayu STEP-BY-STEP (Panduan Lengkap)

Friday, May 25, 2012

Bahasa Status Facebook yang patut diberi lempang!


Tahukah anda? menggedik tak semestinya dari segi gaya dan suara....
malah dari status facebook pun engko mampu menggedik..
kau rasa nak kena lempang lapanplohlapan das ke tulis status FB camni?

ko mampu jadi macam Joyah K-pop ni?Mampu...?
apa-apa pun jom layan status FB dia... 
rasa nak lempang ngn kaki pun ada gak....





 Last-last aku dapat feedback dari Joyah K-pop
dia marah aku buat entri pasal dia...

Ustaz Azhar Idrus like this...hohoho


Share Share entry ini di Facebook

No comments :