Saturday, February 4, 2012

Gadis Sorak Universiti Tercantik Di China

Wajah gadis ini dirakam secara tidak sengaja dalam satu pertandingan sorak antara universiti di China. Mungkin kerana raut wajahnya yang comel, Mahasiswi Universiti China menjadi sensasi di internet sehingga ada yang memanggilnya sebagai Gadis Sorak Paling Cantik dan Semulajadi. Gadis ini sedang belajar di Universiti Xiamen. Cantik tak? Apa pendapat korang?










 
Share Share entry ini di Facebook :)

5 comments :

azalia hjsalleh said...

biasa je.. bukan dengki tp tu pandangan aku je la

Farhan Razak said...

Yup, kalau tengok yang atas nmpak biasa jer. yang gambar bawah nmpak cute :)

Anonymous said...

sejujur lah... sy rse biase je...

Anonymous said...

OK LAR KETIAK TAK LEBAMMMM!

Anonymous said...

bagi mata ko cantik la, taste aku, tak le lawa mana