Thursday, February 9, 2012

Bahaya Photoshop! Gadis Tudung Duduk Atas Riba Lelaki

Adobe Photoshop mostly digunakan untuk edit gambar, boleh juga untuk mereka grafik. Cuba lihat gambar di bawah. Anda boleh lihat sendiri keupayaan Adobe Photoshop!

So, peringatan di sini untuk elakkan korang jadi mangsa macam gadis diatas, sekiranya nak upload atau nak bagi gambar kat orang lain tu fikirlah banyak kali. Tengok cara korang posing agar tak mendapat perhatian untuk di fitnah. Apapun kesian dekat gadis bertudung yang tak bersalah tu. Bayangkan gambar tu jika dapat kat mak atau ayah mereka. Habislah!

Share Share entry ini di Facebook. Ini soal maruah! :)

2 comments :

Spudin said...

zaman sekarang bro ...gua pantang btol org gini..edit2 gambo org

Cik Firus said...

salam...jom baca entry menarik kat sini http://yanaalias.blogspot.com/2012/02/bio-rejuv.html & http://yanaalias.blogspot.com/2012/02/slim-diet-2.html