Friday, January 27, 2012

Majlis Perkahwinan Yusry KRU dan Lisa Surihani. Kad Jemputan yang Sangat Sweet & Simple

Sekali pandang korang semua mesti tak akan percaya Kad Kahwin ni milik Artis terkenal, Yusri dan Lisa Surihani. Kalau tengok dari jauh nampak mcm orang2 biasa je nak kahwin kan?, Sebijik pulak mcm kad kawin yang jiran kita hantar aritu..Sweet n Simple jer :)



Sebenarnya yang paling penting dlm perkahwinan ni bukan kad jemputan, yg penting adalah perjalanan majlis tu sendiri. Kad Kahwin tujuan nak menjemput sahaja. Tapi kalau ada budget lebih apa salahnya kan?

Share Share enty ni di Facebook sebagai idea utk yang dah nak kahwin dah tu :P Buat ape perlu gila2?

2 comments :

Anonymous said...

photoshop

Farhan Razak said...

yg nama tu mmg la photoshop. hehe