Belajar buat Baju Kurung & Melayu STEP-BY-STEP (Panduan Lengkap)

Belajar buat Baju Kurung & Melayu STEP-BY-STEP (Panduan Lengkap)

Tuesday, May 28, 2013

[18SX] PANDUAN & TIPS PANCUTKAN ISTERI / WANITA / EJAKULASI


  Setiap Wanita Boleh !!!  

"Orgasme Pancutan/Ejakulasi"

Amatlah rugi jika anda sebagai

suami membiarkan isteri anda tidak merasai pengalaman orgasme pancutan/ejakulasi ini

sepanjang hidupnya.


Hubungan kelamin atau jimak adalah anugerah Tuhan yang tak ternilai harganya. Suami harus memastikan nafkah batin isterinya dilaksanakan dengan sebaiknya apabila berkahwin. Jimak yang sempurna akan memberikan kepuasan batin bagi suami isteri. Namun ramai isteri yang tidak puas ketika jimak bersama pasangan.


Sebagai suami, tanggungjawab besar terletak di kedua bahu anda untuk memastikan nafkah ZAHIR dan BATIN terhadap isteri anda dilaksanakan sebaiknya.


Ramai dikalangan isteri yang mengambil sikap mendiamkan diri sekiranya tidak puas...


Renungkan sebentar.....anda tidak nampak dengan mata kasar keperluan batin isteri. Lihatlah dengan mata hati anda. Adakah nafkah batin dia mencukupi ataupun atau cuma melebihkan keperluan zahir dan terlepas pandang nafkah batin yang lebih mustahak?


Isteri_Kecewa

Anda lelaki yang dayus jika terus membiarkan isteri anda kegersangan.....

Jangan sampai isteri anda mula makan luar dan curang terhadap anda. Jadi jangan salahkan isteri jika mereka menyalahkan SUAMI walaupun isteri sendiri yang berlaku CURANG!


Cuba renungkan kisah-kisah di bawah ini :


Isteri_Kecewa


***eBook kami tidak mengandungi sebarang gambar lucah & bahan-bahan lucah. Hanya terdapat beberapa gambar lukisan anatomi bahagian seks dan posisi-posisi seks dalam kartun 3D statik yang bertujuan bagi memudahkan penerangan penulis difahami sepenuhnya oleh pembaca. Gambar ditapis diatas adalah sebagai pembuktian saintifik setiap wanita & isteri boleh orgasme pancutkan/ejakulasi..***


 pancutkan isteri free download


 


Share Share entry ini di Facebook

No comments :